2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Extra

Gábor Zsazsa férje ígéretet tett Návai Anikónak

Gábor Zsazsa özvegye megígérte Návai Anikónak a legendás színésznő hamvainak Budapestre szállítását. A műsorvezető szinte baráti kapcsolatot ápol Jennifer Lawrence-szel – interjút adott a Lokál Extrának Hollywood magyar tudósítója.

Návai Anikó

Návai Anikó

Hello Hollywood névvel indul új műsora Návai Anikónak a TV2-n. A tévénézők február harmadikán láthatják az első adást, amelyben Anikó szerint több titkot is felfednek majd a sztárok.


– A Hello Hollywood sokkal pörgősebb lesz, mint a Szeretettel Hollywoodból című műsorom. Sokkal több izgalmas, aktuális interjút láthatnak majd a nézők – mondta a Lokál Extrának Anikó, akit Jennifer Lawrence-szel kapcsolatban is kérdeztünk. Az Éhezők viadala sztárja pár hónapig még Magyarországon forgat, és annyira jóban vannak Anikóval, hogy együtt vacsoráznak majd.

– Jennifer nagyon szerethető karakter, a karrierje kezdetén is több interjút készítettem vele. Az elmúlt években azonban kicsit megváltozott, nem annyira nyitott már, mint korábban, de ezen nem csodálkozom. Még csak 26 éves, és Hollywood a lábai előtt hever, mindenre kíváncsiak vele kapcsolatban, ami már sok neki. Múltkor mondtam neki, hogy amíg Budapesten van, menjünk el valamikor vacsorázni. Igent mondott, úgyhogy hamarosan sort kerítünk rá. Sajnos azonban éjjel-nappal forgat, nem sok ideje lesz várost nézni. Nagyon kedvelem. Ahogy például A mindenség elmélete című film főszereplőjét, Eddie Redmayne-t is. Vele e-mail-kapcsolatban is vagyok, abszolút kedvencem, mert tüneményes, édes, kíváncsi fiú. A sztárok is ugyanolyan emberek, mint mi. Ha bajuk van, idegesek, ha jó kedvük, kedvesek. És a nyilvánosságtól szinte mindannyian félnek. Ugye ez elég meglepő? Ez a félelem persze elmúlik, amikor a kamera előtt állnak – tette hozzá Anikó, aki Gábor Zsazsa özvegyével, Frédéric von Anhalttal is találkozott.


ANIKO NAVAI JEN LAWRENCEMint ismeretes, a 73 éves üzletember az utóbbi hetekben sokat szerepelt a lapokban. Volt, aki kegyeletsértéssel vádolta, miután kijelentette, hogy Gábor Zsazsa hamvaival azt csinál, amit akar. A legendás színésznő búcsúztatóját december 30-án tartották a Los Angeles-is Westwood Village Memorial Parkban, de Anhalt elárulta, hogy a temetést követően egyszerűen hazavitte az aranyozott urnát. Félő volt, sosem teljesül a díva akarata, hogy Magyarországon helyezzék örök nyugalomra, az édesapja mellett. Anhalt azonban ígéretet tett Návai Anikónak.

– Beszéltem vele, sőt egy asztalnál ültünk a Golden Globe-gálán. Ha tartja magát ahhoz, amit akkor mondott, hamarosan Magyarországra érkeznek Zsazsa hamvai, ugyanis megígérte, hogy teljesíti a végső akaratát – tette hozzá Anikó, aki azt is elárulta, hogy új műsorában Anhalt is nyilatkozik majd.

Oscar-esélyes a Mindenki

Nemrég Oscar-díjra jelölték Deák Kristóf Mindenki című alkotását rövidfilm kategóriában, ami Návai Anikó szerint is óriási dolog, és szurkol a magyar filmeseknek.
– Tavaly hatalmas sikere volt Nemes Jeles Lászlónak, remélem, ez a siker idén is megismétlődik. A magyar alkotók megítélése nem attól függ, hogy tavaly ki nyert, hanem attól, hogy idén milyen teljesítményt nyújtottak.

Kapcsolódó Cikkek