EUR: 335,09 Ft
CHF: 308,08 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Program

Gershwin és az elktronikus zene

Február 17-én jelenik meg a legnagyobb nemzetközi zeneáruházakban annak a csapatnak a nagylemeze, mely egyedülálló módon olyan megtiszteltetésben részesülhetett, hogy a híres amerikai zeneszerző testvérpáros: George Gershwin és Ira Gershwin egyik legismertebb művét dolgozhatta fel olyan formában, mely maximálisan igazodhatott a mai modern kor zenei igényeihez.

Egyesek szerint a csapat lemeze hiánypótló lehet a német Scooter nevű együttes legutóbb megjelent albuma után

A feldolgozás ötletét Kriszt László színházi rendező, koreográfus adta egy általa rendezett Gershwin show nevű műsor kapcsán. Az elhangzott átirat, melynek címe: „The man I love” olyan sikert aratott, hogy az L-Fly Music Crew úgy gondolta, nem szabad a remekművet parlagon hagyni. Az egész történet érdekessége, hogy az említett Gershwin feldolgozást az együttes saját műként adhatja ki az eredeti jogtulajdonosok engedélyével.


Az L-Fly Music brand 2010-ben alakult, ami Kárer László zeneszerző, producer álneveként szolgált. 2015-ben egy közös munka alkalmával döntött úgy, hogy Nédó Géza (Subject G) zeneszerző, DJ-vel és Balogh Sándor György (B.S.) MC-vel együttest alapítanak. Kezdetben az L-Fly Music nevet használták, de később külön kellett választani a brand-től, hiszen az nem csak zenével foglalkozik, így született meg az együttes új neve, az „L-Fly Music Crew”.

Az új lemezt a változatosság jellemzi, különböző stílusú elektronikus zenékkel, melyek között mindenki megtalálhatja kedvencét, ám az album végighallgatva mégis egy kerek egységet alkot.


A 2017 február 17-én megjelenő, „Rebirth” című L-Fly Music Crew album – az említett Gershwin feldolgozáson kívül – „vendégszereplőkkel” is büszkélkedhet. Nem titok, hogy a Sugarloaf együttes egykori énekesnője, Kövér Erika, a nemzetközi sikereket maga mögött tudó producer és előadóművész, Révi Sándor (Sunny), a szintén nemzetközi vonalakon elismert dalszerző-énekes, Onix Lan, valamint az L-Fly Music felfedezettje, Vincze Erika is közreműködik a lemezen.

Egyesek szerint ez a lemez hiánypótló lehet a német Scooter nevű együttes legutóbb megjelent albuma után.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jön a Tudományok Fővárosa!

  Jön a Tudományok Fővárosa!

  Elképesztő robotok, hightech drónok, AR- és VR-technológiák és a jövő járművei – ezek és még rengeteg más tudományos fejlesztés várja az érdeklődőket az idén már harmadik alkalommal megrendezett Tudományok Fővárosán.

 • Budapestre jön a QUEEN SYMPHONIC

  Budapestre jön a QUEEN SYMPHONIC

  Először Magyarországon a QUEEN SYMPHONIC! Végre a hazai közönség is élőben élvezheti a Queen legnépszerűbb slágereit a WestEnd-en évek óta nagy sikerrel futó előadás keretében.

 • Október 13-án újra ingyenes Fitbalance az Arénában

  Október 13-án újra ingyenes Fitbalance az Arénában

  Újra megnyitja kapuit október 13-án a sportolni vágyók előtt Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja, a Fitbalance. Nyolcezer négyzetméteren minden az egészségről szól majd a Papp László Budapest Sportarénában: közel 100 edzővel, 50 kiállítóval, 8 különböző mozgászónával és több mint 100 izgalmas programmal várják az érdeklődőket a szervezők.