EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Egyéb Győr

Gödörben landolt az ittas sofőr

Meglepő baleset történt nemrég Győrben. Egy hétvégi hajnalon munkagödörbe hajtott egy autós. Szerencsére semmi baja nem lett a sofőrnek, a szonda azonban keményen bejelzett, amikor megfújta.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának tájékoztatása szerint a 27 éves férfi későn észlelte a Jereváni úton lévő felbontást és a munkagödörbe hajtott autójával. Pedig a gödör a megszokott szabályos sárga fénnyel, táblákkal és szalagokkal is jelezve volt.


Jól kitáblázott, megvilágított munkagödörbe hajtott az autós Fotó: police.hu

Jól kitáblázott, megvilágított munkagödörbe hajtott az autós
Fotó: police.hu

Az egyik ilyen táblának ütközött neki az autója elejével, majd továbbment, de a jobb oldalára borulva a munkagödörbe esett. Szerencsére nem sérült meg a sofőr, de a légzsákok kinyíltak és az autóban is jelentős kár keletkezett. A kiérkező rendőrök a 27 éves vezetővel megfújatták az alkoholszondát, mely pozitív értéket mutatott.

A szonda bejelzett a 27 éves sofőrnél Fotó: police.hu

A szonda bejelzett a 27 éves sofőrnél
Fotó: police.hu

– A járőrök a férfit további intézkedés miatt a rendőrkapitányságra előállították. A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja – tájékoztatott a megyei rendőrség sajtóosztálya.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.