EUR: 330,83 Ft
CHF: 302,86 Ft
2019. december 11., szerda
Árpád, Árpádina

Egyéb Salgótarján

Grill Fesztivál lesz nyáron Pilinyben

Nagy dobásra készülnek idén Pilinyben, ahol a szervezők a legnagyobb, minőségi kikapcsolódást nyújtó térségi gasztrofesztiválok sorába szeretnének beállni nyári rendezvényükkel.

A Grill Fesztivált 2017. június 24-én, a pilinyi Közösségi Ház parkjában rendezik meg – mondta el kérdésünkre Lehoczki Erik főszervező.


– Ez lesz Nógrád megye első olyan ingyenes gasztronómiai rendezvénye, amely kizárólag a grillezés „tudományával” foglalkozik. A helyszínre közel ötezer főt várunk. A fesztiválon grillezőcsapatok mérik össze sütőtudásukat, amit a nap végén a zsűri értékel majd. Egész nap online streamet (élő videóbejelentkezést) biztosítunk, amelyben egy drón is segítségünkre lesz. Óránként tombolahúzást tartunk, de több más közönségszórakoztató elemmel is kedveskedünk majd a megjelenteknek. Lesz helikopteres és lovas hintós településnézés, vidámpark a fiatalabb korosztály számára, valamint ízek és vásárosok utcája. Az is biztos immáron, hogy az eseményen a fellépők között lesz Tabáni István és Postás Józsi – de ez a lista még nem teljes. Az estét egy ismert magyar együttes indítja majd nagykoncertjével, a napot pedig egy szabadtéri „Grillbál” zárja – foglalta össze Lehoczki Erik.

A jó hangulat garantált lesz! Fotó: Profimedia

 

Az esemény közösségi oldalán már most látszik: nagy az érdeklődés a program iránt. A szervezők 30 csapat nevezését tudják fogadni, akik a Grill Fesztivál honlapján regisztrálhatnak. Az érdeklődők úgynevezett kóstolójeggyel tudják majd megízlelni az elkészített étkeket. A program szakmai „felügyeletét” a Palóc Grillszövetség látja el.

Kapcsolódó Cikkek