EUR: 330,78 Ft
CHF: 301,76 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Belföld

Gyász! Őt gázolta halálra a kamionos

Magyarország belügyminisztere Menus Anikó rendőr őrmestert a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette rendőr törzsőrmesterré. A 24 éves rendőrnőt hétfőn az M5-ös autópálya 23. kilométerénél gázolta halálra egy kamionos.

2015. szeptember 1-jén próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség Határrendészeti Igazgatóság állományába járőrtársnak, őrmesteri rendfokozatba – írja a Police.hu.

2016. szeptember 1-jével a Készenléti Rendőrség Nyugat-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Mélységi Ellenőrzési Osztályán járőr beosztásban véglegesítették.

Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

Magyarország belügyminisztere Menus Anikó rendőr őrmestert a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette rendőr törzsőrmesterré.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Bár korábban még tüntettek és aláírást is gyűjtöttek a 3-as metró felújításáért, most Karácsony Gergely főpolgármester szerint lehet, hogy nem is lett volna fontos felújítani a korábban folyamatosan leálló és kigyulladó vonalat.

 • Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán Viktor miniszterelnök Japánba utazott, ahol megnyitotta a Kincsek Budapestről: európai és magyar mesterművek a budapesti Szépművészeti Múzeumból és a Magyar Nemzeti Galériából című tárlatot a tokiói Szépművészeti Múzeumban.

 • Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

  Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

   Zaklatással vádolta meg egy ismert zenész Gréczy Zsolt DK-s politikust, amit nyílt levélben közölt a közösségi oldalán. Gréczy állítólag évek óta zaklatja a népszerű dobos, Zsoldos Dedy párját, aki egy gyermek édesanyja.