2019. december 10., kedd
Judit

Belföld

„Gyurcsány mindenkit pszichiáterhez küldött”

– Gyurcsány Ferenc az összes ellenzéki párt vezetőjét pszichiáterhez küldte, és azt mondta, ha tetszik, ha nem, megállapodás ide vagy oda, ő bizony elindul a választásokon – mondta Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke keddi sajtótájékoztatóján, amikor megindokolta, hogy a PM miért hagyja ott a baloldali pártok előválasztásról szóló tárgyalássorozatát.

Az ügy érdekessége, hogy a tervezett előválasztás amúgy sem állt valami fényesen. Az Origo szerint ugyanis a voksolásra kitalált online rendszerre, az Anonim Digitális Azonosítóra eddig mindössze 518-an iratkoztak fel. Ennyien gondolták tehát, hogy részt vennének egy esetleges balos előválasztásban. Ismert: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke egy ellene szőtt összeesküvésről beszélt. Azóta megy az adok-kapok a baloldalon.

Kapcsolódó Cikkek

  • Zselés szaloncukor az idei sláger

    Zselés szaloncukor az idei sláger

    Nemcsak fogyasztjuk, de karácsonyfa egyik ékes dísze is a színes papírokban csomagolt édesség. A magyar vásárlók 63 százaléka ragaszkodik a zselés szaloncukorhoz és a családok 72 százalékában valaki mindig kieszi az édességet a csomagolásból, majd visszatekerve a fán hagyja.

  • Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

    Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

    Az ellenzék Borkai Zsoltjának megnevezését ígéri az Angyal ügyvédje nevezetű blog, amely azzal állt elő, hogy január elsején két korrupt, kokainozó, fiatal örömlányokkal orgiázó ellenzéki politikus drog- és szexpartijairól rántja le a leplet, ha addig nem vonulnak vissza a közélettől.