2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Belföld

Ha a hétvégén vadasparkba menne Budakeszin, ne tegye!

Az elmúlt napok extrém időjárása miatt a látogatók testi épségére tekintettel zárva tart hétvégén a Budakeszi Vadaspark, amelynek területe és közvetlen környéke is még mindig vastag jégréteg alatt van – közölte az intézmény az MTI-vel pénteken.

A közlemény szerint a vadaspark megközelíthetősége még négykerék-meghajtású gépjárművekkel is igen nehézkes. A vadaspark sétálóútjai balesetveszélyesek, a dolgozók is csak komoly erőfeszítések árán tudják elvégezni a munkájukat.

Mindez azonban az állatok rendes ellátásában nem okoz problémát – teszik hozzá a közleményben, amely kitér arra is: az elkövetkező napok időjárása függvényében derül ki, hogy a Budakeszi Vadaspark mikor tud újra kinyitni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyarország első okosvárosa lesz a Ligetben

  Magyarország első okosvárosa lesz a Ligetben

  Magyarország egyik első okosvárosrésze jön létre 2023-ra a Liget Budapest Projekt révén. A Smart Liget koncepciója az Európában is egyedülálló megoldásokkal a városrészt a főváros egyik legkörnyezetbarátabb, zéró károsanyag-kibocsátással működő helyévé teszi.

 • Újra beégett Karácsony

  Újra beégett Karácsony

  Tarlós István főpolgármestert akarta lejáratni legújabb videójában Karácsony Gergely, de visszanyalt a fagyi, ugyanis az ellenzéki jelölt kisfilmjében rosszul írták le azt, hogy Budapest.

 • Sérült gyerekek az állatkertben

  Sérült gyerekek az állatkertben

  A kormány fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők is ugyanolyan részesei legyenek a társadalomnak, mint ép társaik – jelentette ki Nyitrai Zsolt, a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott a 28.

 • Bűnöző migránsokat hozott a Soros-hajó

  Bűnöző migránsokat hozott a Soros-hajó

  A szicíliai rendőrség elfogott három migránst, akiket líbiai táborokban elkövetett bűncselekményekkel, köztük embercsempészettel, kínzással, gyilkossággal és nemi erőszakkal vádolnak.