2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Harrison Ford gépe majdnem utasszállítónak csapódott

Hajszál híján összeütközött Harrison Ford magánrepülőgépe egy utasszállítóval. A hollywoodi filmcsillag a leszállópályát keresve került veszélyesen közel egy Boeinghoz egy kaliforniai repülőtéren.

A 74 éves színész egymotoros Aviat Husky gépével a leszállópályát keresve tévedésből a gurulópályán ért földet hétfőn. A manőver közben elrepült az American Airlines gépe fölött, melynek fedélzetén 110 utas és hatfős személyzet tartózkodott az NBC tudósítása alapján. A szövetségi repülésügyi hatóság (FAA) nem tudja, milyen közel került egymáshoz a két repülő, az esetet jelenleg vizsgálják.

Nem ez az első alkalom, hogy “Indiana Jones”, aki egyébként szenvedélyes és tapasztalt hobbipilóta, bajba került a levegőben. A filmsztár 2015-ben súlyosan megsérült, amikor gépe motorja leállt és egy Santa Monica-i golfpályára zuhant.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.