EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra Sopron

Hatnapos lesz a VOLT

Minden eddiginél hosszabb ideig tart idén a jubileumi VOLT, ugyanis hat napon át várja a fesztiválozókat Sopronban. A hivatalos, négynapos programot megelőzi a június 27-i jubileumi koncert, amikor hazai színpadon először lép fel a Linkin Park. Egy nappal korábban a II. Petőfi Zenei Díj gáláját tartják, amely 2016-ban hagyományteremtő szándékkal indult útjára. A Petőfi rádió show-ja tavaly a hazai popszakma egészét megmozgatta, így Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei gálája lett. A közmédia idén is élőben közvetíti az eseményt Sopronból több platformon. A szervezők újra gigantikus show-ra készülnek. A két és fél órás programban egyedi, csak itt látható koreográfiával és programmal szerepelnek a hazai sztárok, de több világsztár részvételére is számítani lehet.

Fotó: VOLT Sajtó/Csudai Sándor

Fotó: VOLT Sajtó/Csudai Sándor

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.