2019. december 11., szerda
Árpád, Árpádina

Extra

Ikrekkel menti házasságát Beyoncé

Az egész világot megdöbbentette Beyoncé nagy bejelentése: a 35 éves énekesnő ugyanis ikreket hord a szíve alatt. Sokak szerint a sztár így szeretné megmenteni a házasságát, ami évek óta romokban hever.

Beyonce's pregnant with TWINS! Jay-Z's wife reveals surprise baby news while putting her big bump on show The 35-year-old posed in just a bra and underwear with her bump on show in an Instagram snap posted on Wednesday. She added a caption which read: 'We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. - The Carters.', Image: 314638883, License: Rights-managed, Restrictions: FBMD2300096c0100009d7a0000f6b30000f2e60000412403008ea40300308e040054e9040055180500b5410500, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Thunder Press

Beyoncé nem is lehetne boldogabb

Minden idők legnépszerűbb posztja lett Beyoncé nagy bejelentése Instagram-oldalán, pár óra leforgása alatt több mint hétmillióan lájkolták.


„Szeretnénk megosztani veletek az örömünket. Elképesztően boldogok vagyunk, hogy két taggal is bővül majd a családunk és mindenkinek köszönjük a jókívánságokat” – írta az énekesnő, aki különleges fotót posztolt az örömhír mellé: fehérneműben, nagy pocakkal pózol. Sokak szerint azonban a gyermekáldás csupán próbálkozás, hogy Beyoncé megmentse kapcsolatát a rapper-producer Jay Z-vel.

Az elmúlt években rengetegszer írt arról az amerikai sajtó, hogy válságba jutott a sztárpár házassága. A kapcsolat már 13 éve tart, 2008-ban házasodtak össze, majd 2012-ben megszületett kislányuk, Blue Ivy. A családi idill helyett azonban az utóbbi időben Jay Z hűtlenségről pletykálnak. Beyoncé testvére egyszer egy liftben meg is rugdosta sógorát, amiről felvétel is készült, majd kitálalt a sajtónak, hogy a férfi Rihannával csalta a testvérét. Máskor Rita Orával hozták össze Jay Z-t, mert sokszor vacsoráztak kettesben. A brit énekesnő tagadta a vádakat.


Beyoncé boldogtalanságát persze észrevette a környezete, nem mindig tudta titkolni, mennyire szomorú. Egy rendezvényen például zokogva húzta le a jegygyűrűjét és arról beszélt, hogy vége mindennek, utoljára látták rajta az ékszert.

Tavaly megénekelte férje hűtlenségét, utána mindenki hetekig azt találgatta, vajon ki lehet az a szép hajú Becky, akiről Beyoncé dalolt. Ez azóta sem derült ki, de úgy tűnik, az újdonsült kismama minden eddigi félrelépést megbocsátott és még inkább összeköti életét Jay Z-vel. Talán ezúttal sikerülni fog az újrakezdés.

Kapcsolódó Cikkek