EUR: 331,63 Ft
CHF: 303,32 Ft
2019. december 10., kedd
Judit

Tech

Íme az új Suzuki IGNIS

Bemutatkozott az új IGNIS. A fiatalokat megcélzó  ultrakompakt SUV modellben egyesül a letisztult, stílusos külső a sokoldalú  kihasználhatósággal. A Suzuki hagyományai által inspirált, de a 21. század  elvárásaihoz igazodó, karakteres megjelenésű crossover magabiztos,  kényelmes és élvezetes vezetést biztosít a legváltozatosabb körülmények  között is.

A tavalyi Párizsi Autószalonon mutatta be a Suzuki Motor Corporation ultrakompakt  crossoverjét, az izgalmas és letisztultan elegáns IGNIS-t, amely mostantól a hazai  utakon is feltűnést kelt. A hagyományos Suzuki dizájnelemeket modern  stílusjegyekkel ötvöző vonalvezetés ugyanis igazán karakteres külsőt kölcsönöz az  autónak.


A kompakt méretű és könnyen vezethető modell a folyamatosan mozgásban levő,  fiatalabb generációk változatos igényeinek is megfelel, akiknek a biztonság és  kényelem mellett fontos, hogy egy szerethető autó tulajdonosai legyenek. A jól  alakítható csomagtérben könnyedén elfér a sportfelszerelés, a lapraszerelt asztal, de  még a nagybevásárlás is. A 14 színben elérhető IGNIS a takarékos és korszerű  szívómotor mellett modern vezetéstámogató és biztonsági felszereltséggel támogatja  a nyugodt autózást. Legyen szó mindennapi városi ügyeink intézéséről vagy hétvégi  túrákról, az IGNIS-szel élménnyé válik az autózás.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek