EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Íme egy szexjelenet A sötét ötven árnyalatából – Videó!

Ismét hatalmas lázban égnek a a brit származású író, E. L. James trilógia rajongók. Hamarosan már a második részt is megnézhetik a mozikban az erotikus tartalmú könyvek alapján készült filmekből.

Pontban két évvel azután, hogy bemutatták a Fifty Shades of Grey-t, azaz A szürke ötven árnyalatát, ismét mozikba kerül az érzékeket szó szerint felkorbácsoló trilógia második része.


Természetesen a gyártók, mint ahogyan az első résznél, úgy A sötét ötven árnyalatának nézettségét sem bízzák a véletlenre. Ennek érdekében folyamatosan kiszivárogtatnak egy-egy pikáns jelenetet megmutató részt a filmből.

A könyv rajongói jól emlékeznek arra a jelenetre, amikor Anastasia Steele és Christian Grey a liftben kezd erotikus játékba.

A hangulat fokozásának érdekében előtte még egy pillanatra bejátszanak egy étteremben zajló részletet, amikor a szende szépség lassú mozdulatokkal lehúzza a fehérneműjét az asztal alatt.

És bár most nem látni sehol korbácsot, vagy más szexjátékot, ettől még ne higgye senki, hogy a két fiatal között nem izzik a levegő.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.