EUR: 329,72 Ft
CHF: 299,31 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Belföld

Itt az idő! Hómunkásokat vesz fel a Főkefe

Szerda délutánra munkásokat vesz fel a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. a várható ónos eső és havazás miatt.

A munkásokat a szerda délutáni, 14-től 22 óráig tartó műszakra veszik fel. A nyolcórai munkáért nettó 4200 forintot fizetnek – közölte a vállalat szerdán az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet, amelyek címe, illetve az alkalmazás feltételei megtalálhatók a vállalat weboldalán, a http://www.fkf.hu/portal/page/portal/fkfzrt/hulladekkez/koztiszt/homunkas aloldalon, valamint Facebook-oldalukon.

A társaság kedden a szerda délelőtti műszakra hirdetett munkaerő-felvételt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább dagad a kispesti korrupciós botrány

  Tovább dagad a kispesti korrupciós botrány

  A százmilliós mutyikról beszélő és fehér porral a kezében hadonászó Lackner Csaba, kispesti önkormányzati képviselő újabb jóslata teljesült, ugyanis a volt MSZP-s képviselő már a választási kampányban megmondta, hogy Guzmics Zsombor, a kerület Építéshatósági és Városüzemeltetési Irodájának irodavezetője távozni fog a voksolást követően.

 • 53 szülészetet fejleszt a kormány

  53 szülészetet fejleszt a kormány

  Ötvenhárom közfinanszírozott egészségügyi intézmény szülészetét fejlesztik 3,3 milliárd forintból – jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

 • Milliárdos üzletté vált a migráció

  Milliárdos üzletté vált a migráció

  A Magyarország irányába tartó illegális migráció az elmúlt hónapokban jelentősen megnőtt. A migránsok nagy része pedig embercsempész-hálózatok közreműködésével jut hazánk területére.