2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Extra

Joshi Barath újra feleségül venné Csillát

Joshi Barath műsorvezetőként és lelki segítőként inkább csak hallgat, mintsem hogy saját magáról meséljen. Az elmúlt hetekben azonban kiderült, nincs minden rendben a házasságával, válságról írtak a lapok, és válást emlegettek. Joshi azonban a Lokálnak elmondta, hogy párjával, Csillával a megoldáson dolgoznak. Egyelőre szó sincs válásról.

Joshi Barath /Fotó: Mészáros Diána

Joshi Barath /Fotó: Mészáros Diána

Joshi Barathról még a képernyőn keresztül is sugárzik a nyugalom, és senki sem gondolná, hogy ez éppen a nehéz gyerekkorából fakad.


– Ha bármi baj van az életemben, mindig igyekszem higgadt maradni, megtalálni és helyrebillenteni a belső egyensúlyt. Ez a gyerekkoromból fakad, hiszen már fiatalon rengeteg gonddal kellett megküzdenem. Tizenhárom éves voltam, amikor édesapám meghalt, két évvel később pedig a középső bátyám megvakult. Amíg őt a fővárosban kezelték, anyám végig mellette volt, én pedig három hónapig teljesen egyedül laktam otthon. Ekkor nőttem fel igazán. Elkezdtem dolgozni, magamnak készítettem az ételt. Sok párbajt kellett már megvívnom az életben, de megtanultam kívülről szemlélni a dolgokat, és úgy megoldást találni, egyensúlyt teremteni. Ugyan nem szeretek a magánéletemről beszélni, de természetesen a házasságomban is törekszem a harmóniára, és konstruktívan állok a dolgokhoz. Az embernek itt is kívülről és belülről egyaránt figyelnie kell magát, így könnyebben választ talál a miértekre – mondta Joshi, aki a házasságát illetően is pozitívan tekint a jövőbe.

– Nem vagyok áldozattípus. Hiszek abban, hogy tanulni jöttünk erre a világra, és minden tapasztalatra szükségünk van. Ha az ember hátralép egy kicsit, látja, hogy hol és mit kell kijavítani az életében. Én is látom már, hogy mi lehet a megoldás, és arra veszem az irányt. Rengetegszer újrakezdtem az életemet, többször a nulláról építettem fel, mint akkor, amikor 25 évesen Magyarországra költöztem. Aki addig voltam, amit addig elértem, itt nem számított. Nagy újrakezdő vagyok. Csillával is éppen ebben a szakaszban vagyunk. Mindketten beleadunk mindent, hiszen az ember 26 évet nem akar sutba dobni. Nem is lehet! Ennyi idő után újra kell rendezni a sorokat, a hangsúlyok megváltoznak. Miután a gyerekek végleg kirepülnek, és egy pár újra egymásé lesz, ugyanaz a helyzet jön létre, mint amikor a kapcsolat a kezdeti szakaszban van, de már mégsem ugyanazok az emberek vagyunk. Ezt kell a helyére billenteni. Egy 26 éves kapcsolatnak pedig történelme van – mondta mosolyogva Joshi, aki igen romantikus alkatnak vallja magát, de mint mondja, a jelenlegi helyzetben inkább türelemre, mintsem elhamarkodott döntésekre van szükség. A Lokál kérdésére, miszerint újra hűséget fogadna-e feleségének, a válasz még óvatos volt.


Joshi Barath /Fotó: Mészáros Diána

Joshi Barath /Fotó: Mészáros Diána

– Semmi sincs kizárva, most azonban nem a nagy szavaknak van itt az ideje, sokkal inkább az apróbb tetteknek. Ha idő előtt újra megkérném Csilla kezét, lehet, hogy az nem lenne szerencsés lépés. Újra szinkronba kell jönnünk. Egyébként alapvetően romantikus természet vagyok, így akár ez is előfordulhat, de azon a hídon még ráérünk átmenni. Tudom, hogy meg tudjuk menteni a kapcsolatunkat, ha mindketten azt szeretnénk. Részleteket nem árulok el, mert nem akarom összetörni azt, ami már most helyrejött. Egyszerűen értjük egymás nyelvét a feleségemmel, és tudunk egy irányba haladni – mondta mosolyogva a Fem3 műsorvezetője.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek