EUR: 322,20 Ft
CHF: 283,51 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Katalin hercegné és Nemes Jeles volt a BAFTA sztárja

Újabb díjat zsebelt be Nemes Jeles László. A Saul fia nyerte ugyanis a legjobb idegen nyelvű filmnek járó elismerést a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) londoni díjkiosztóján, ezzel Pedro Almodóvar rendező Julieta című filmjét utasította maga mögé. A BAFTA elnöke egyébként Vilmos herceg, akit szinte minden évben láthatunk a gálán, de idén a hercegné is elkísérte. Katalin mindenkit elvarázsolt az egyszerű, stílusos Alexander McQueen-ruhájában. A legnagyobb sztárok is rajongva figyelték.

A Saul fia alkotói Pedro Almodóvárt is maguk mögé utasították fotó: Profimedia, Press Association

Katalin káprázatos volt fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.