EUR: 330,82 Ft
CHF: 301,53 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Kínos baki: Rabszolgatartónak tartja Klapkát a Story magazin!

Egészen kellemetlen helyzetbe hozta magát a Story magazin! Rabszolgatartónak titulálták a néhai Aranyembert.

A Story magazin múlt héten címlapon hozott egy idős hölgyet, aki Klapka Györgyöt pénzéhes és senkit sem tisztelő üzletembernek állította be. A csütörtöki lapszámban pedig már az Aranyember lányát, Sandyt szólaltatták meg az ügyben, aki elmondta, Magdika viszonzatlan szerelme miatt hordhatott össze fűt-fát édesapjáról.


Eddig nem is lett volna gond a történettel, mindenki elmondhatta a maga igazát, a maga álláspontját az esettel kapcsolatban. A Story azonban egészen úgy tűnik, inkább a nőkkel kapcsolatban fejtette ki véleményét, egyik képaláírásával!

A fotón ugyanis Magdika és Klapka György látható. A kép alatti szöveg pedig pontosan így hangzik: “Magdika és Klapka néhány éve. Nagyon ragaszkodott gazdájához

Egészen erős feltételezés mind Klapkáról, mind az asszonyról, hogy úr-szolga viszonyban lettek volna! #szóvalciki

Fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.