2019. december 08., vasárnap
Mária

Extra

Madonna újra afrikai ikreket adoptál!

Néhány héttel ezelőtt arról írtak a lapok, hogy Madonna bővítené családját és szeretne két kislányt rökörbe fogadni. Az énekesnő akkor tagadott, a Mirror azonban kiderítette, Madonna már minden szükséges papírt megkapott ahhoz, hogy haza is vigye a kicsiket.

Madonna Daviddel és Mary Jamesel Malawiban Fotó: Profimedia, Barcroft Media

A Mirror értesülései szerint az énekesnő egy Malawai-i négy éves ikerpárt, Esthert és Stellat fogadja örökbe, akiket nemsokára haza is vihet Amerikába. Az adoptálás ahogy az lenni szokott, még nem végleges, egy évig Madonna nevelheti a kicsiket, majd felülvizsgálják, hogy minden rendben van -e a családban, és csak utána mondhatja teljesen magáénak a kit kislányt az énekesnő.


A píparokat Madonna állítólag január 25-én nyújtotta be az illetékes hatóságoknál, épp aznap, amikor a hír kiszivárgása után az énekesnő mindent tagadott. Néhány bennfentes szerint azért nem számolt be a sajtónak tervéről, mert rossz fényt vetett volna az elbírálásra a médiacirkusz. Múlt héten ugyanis néhány helyi lap szerint az énekesnő személyesen, a két kislány társaságában jelent meg a főváros, Lilongwe bírósága előtt, hogy meghallgassák őket.

Madonna és gyermekei nemrég síelni voltak Fotó: instagram

Madonna 2006-ban egy kisfiút, David Bandat, 2009-ben pedig egy kislányt, Mercy Jamest fogadta örökbe, szintén az afrikai Malawiból. A helyiek egy része ellenezte a Madonna általi örökbefogadásokat, és azzal vádolta a kormányt, hogy a külföldiek általi adoptálást tiltó jogszabályt megszegve kivételez a hírességgel.


Madonna 2006-ban egy alapítványt is létesített Raising Malawi néven az ottani árvaházak és más gyermeksegítő intézmények támogatására, a szervezet saját adatai szerint dollármilliókkal segítette a gyermekek nevelését az afrikai országban.

Estherrel és Stellaval együtt az énekesnőnek már hat gyermeke lesz.  A 19 éves Lourdes, Carlos Leonnal való első házasságából született, a 15 éves Rocco, Guy Ritchie fia, majd szintén Malawiból örökbe fogadta Davidet és Marcy Jamest, akik mindketten 11 évesek. A két kislánnyal Madonnának éppen annyi gyermeke lesz, mint Angelina Jolenak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.