2019. december 14., szombat
Szilárda

Belföld

Mesterházy kitúrja Készt Veszprémből

Budapest, 2013. június 3.<br /> Kész Zoltán, a Polgári Platform Egyesület elnöke a civil szervezet bemutatkozó sajtótájékoztatóján a budapesti Mozsár kávézóban 2013. június 3-án.<br /> MTI Fotó: Kovács Attila2014-ben, Navracsics Tibor uniós biztossá választása után a baloldal egységes támogatásával került Veszprémből függetlenként a parlamentbe Kész Zoltán, aki röviddel előtte még a Fidelitas színeiben tűnt fel.

Most azonban erre aligha lehet esélye, hiszen Mesterházy Attila, az MSZP volt elnöke, korábbi miniszterelnök-jelöltje az ATV-n bejelentette: szülővárosában indul egyéni mandátumért, mivel mostani lakhelyén, a főváros XI. kerületében Molnár Gyula, az MSZP jelenlegi elnöke indul – írta a PestiSrácok.

Kész Zoltánt a PestiSrácok szerint aligha fogják hiányolni: kétéves képviselői munkája alatt gyakorlatilag nem végzett érdemi munkát választókerülete érdekében. A portál szerint csak saját imázsát építette, ezért Veszprémben az önkormányzat már többször kérte: ha segíteni nem tudja a város fejlődését, legalább ne ártson.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bocskor Andrea: Boldogulni a szülőföldön lehet

    Bocskor Andrea: Boldogulni a szülőföldön lehet

    Óvatos bizakodással tekint Volodimir Zelenszkij elnökségére Bocskor Andrea, a beregszászi születésű fideszes európai parlamenti képviselő, és egyértelmű sikernek tekinti, hogy a Velencei Bizottság minap közzétett értékelésében az Európa Tanács égisze alatt működő jogásztestület felszólította Kijevet: helyezze hatályon kívül a kisebbségek nyelvhasználatáról szóló jogszabály bizonyos rendelkezéseit.