EUR: 329,57 Ft
CHF: 301,18 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Sport

Mourinho berágott, faképnél hagyta a riportert interjú közben – Videó!

José Mourinho ismét megtalálta a felelőst a Manchester United gyenge teljesítményéért, mégpedig Mike Jones játékvezető személyében. A portugál menedzser annyira berágott, hogy a riportert is faképnél hagyta, aki a játékvezetésről kérdezte.

Nem lehet elégedett csapata teljesítményével José Mourinho, hiszen hazai környezetben a Manchester United csak gól nélküli döntetlent tudott elérni a kiesés elől „menekülő” Hull City ellen az angol élvonalban. A mérkőzés után a BBC riportere kérdezte a látottakról a portugált, aki bár dicsérte az ellenfél játékát, amikor szóba került a játékvezetés, csak annyit mondott: „Ha nem értesz a futballhoz, nem kellene mikrofont fognod” – majd elviharzott.


A sajtótájékoztatón aztán hozta a szokásos Mourinho-stílust.

– Tudják pontoson, hogy én más vagyok, mint a kollégáim, ezért a szabályok is mást jelentenek számomra. Többször voltam kénytelen a csapatom meccseit hotelban követni, mert kitiltottak a stadionból. Az asszisztensemet pedig hat meccsre tiltották el, pedig nem nyúlt senkihez – mondta, arra utalva, hogy Arsène Wenger, az Arsenal edzője a játékoskijáróban fellökte a negyedik játékvezetőt. Jürgen Klopp kirohanására is kitért, hiszen a Liverpool–Chelsea meccsen a német beleordított a negyedik bíró arcába.

– Nem beszélek, mert akkor megbüntetnek, és azt nem akarom. Nem szeretném kritizálni az ellenfelet sem, hiszen a bent maradásért küzdenek, és ezért minden eszközt bevetnek – fogalmazott a BL-győztes edző.

Mourinhót talán kárpótolhatja az, hogy sajtóértesülések szerint sikerült megegyezni az Atlético Madriddal Antoine Griezmann nyári megvásárlásáról.

Kapcsolódó Cikkek