EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb Nyíregyháza

Ők a város verébpárja!

Ősszel rendezték meg Nyíregyháza első Városi Verébavatóját, ahol megválasztották a Város Verébpárját is a Nyíregyházi Diákpolgármesteri Iroda jóvoltából. A verebek szép számmal jelentkeztek a megmérettetésre, a lájkok pedig csak gyűltek a DPI Facebook-oldalán…

(Fotó: Lokál)

Hajni és Jani ezekkel a fotókkal vívta ki magának az elismerő címet (Fotó: Lokál)

Az ifjú hölgyek közül az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium kilencedikes diákja, Bákonyi Hajnalka (14) bizonyult a legjobbnak, 1008 lájkkal ő lett a Város Veréblánya, párja, a Város Verébsráca pedig 453 lájkkal a Wesselényi Miklós Szakközépiskola tanulója, Péter János (14) lett.


HAJNI A NEGATÍV KOMMENTEK ELLENÉRE SEM ADTA FEL

Bákonyi Hajnalka szeret versenyezni és nem fél a kihívásoktól, ezért jelentkezett a megmérettetésre, melyre osztályfőnöke hívta fel a figyelmét.


– Sajnos a verseny során szembesülnöm kellett azzal, hogy mennyi negatív hozzászólás érkezik az egyes képekre, és ezek alól az enyém sem volt kivétel. „Úgysem te fogod megnyerni, nem győzhetsz” és társaik. Ez azonban engem még inkább ösztönzött, és 1008 lájkkal megnyertem a versenyt – mesélte a fiatal lány, aki nem gondolta, hogy győzni fog, és felejthetetlen élmény marad számára, hogy a Váci Mihály Kulturális Központ színpadán állhatott a Város Veréblányaként.

A kép, amivel megnyerte a népszerűségi versenyt. (Fotó: Lokál)

A kép, amivel megnyerte a népszerűségi versenyt. (Fotó: Lokál)

JANI NEM SZÁMÍTOTT A SIKERRE

Nagykállóból érkezett a megyeszékhelyre Péter János, aki a Nyíregyházi Diákpolgármesteri Iroda Facebook-oldalán szerzett tudomást a népszerűségi versenyről.

– Jó ötletnek tartottam a Városi Verébavatót és verébpárversenyt is, úgyhogy jelentkeztem, lesz, ami lesz alapon. Egyik nap a fiúk között a verseny élére kerültem, ezután próbáltam tartani a pozíciómat, és a kihívás végéig sikerült is. A győzelem egy fantasztikus érzés, amit nem mindig és nem minden ember él át, de nekem most sikerült, és ez elképesztően boldoggá tett – mesélte Jani, akit azóta is pörget a siker.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.