EUR: 333,99 Ft
CHF: 304,62 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Extra

Ők vitték el a show-t a Grammy-gálán

A zene királynői uralták a hétvégi Grammy-gálát: Adele volt a legnagyobb nyertes, Lady Gaga szokás szerint vállalhatatlan szettben jelent meg, Rihanna nem bírt ki pár órát alkohol nélkül, míg Beyoncé úgy nézett ki, mint egy terhes istennő.

Lady Gaga egyre kínosabb
Szeretett volna szexi és meghökkentő lenni Lady Gaga, ebből azonban csak az utóbbi sikerült. Közös előadása a Metallicával pedig közel sem volt tökéletes, az egyik énekes mikrofonja nem működött, ami miatt szinte élvezhetetlen volt a show.


Lady Gaga fotó: Profimedia, Splash

Adele mindent vitt
Gyönyörű volt és gyakorlatilag az összes díjat besöpörte Adele: övé lett az év dala, felvétele, albuma és további két díj is. A legjobb album kategóriáról azt mondta, hogy inkább Beyoncé érdemelte volna meg az elsőséget, mert az ő albuma igazán monumentális és átgondolt. Beyoncé is könnyekig meghatódott a gesztustól. Adele később csúnyán belesült a George Michael emlékére előadott dalba, leállította a zenekart, majd káromkodás közepette újrakezdte. Azt szerette volna ugyanis, ha tökéletes a produkció.

Adele fotó: Profimedia, SIPA USA

Adele kínosnak érezte, hogy elvitte Beyoncé elől a legjobb albumért járó díjat fotó: Profimedia, Xposurephotos

Rihanna az igazi celeb
Az énekesnő bevitt magával egy flaskát a díjátadóra, amit az unalmas percekben időnként meghúzott. Valószínűleg nem narancslét csempészett be, tehát úgy tűnik, hogy pár órát sem bír ki alkohol nélkül.


Rihanna fotó: Profimedia, Insight Media

Beyoncé, a terhes istennő
Az ikrekkel várandós popsztár elképesztő show-t csinált. Láthattuk hologramként aranybikiniben, majd „élőben” aranyestélyiben egyfajta Szűz Máriaként, miközben egy hátradöntött székben énekelt. A kilencperces performance az egyik legérdekesebb előadás volt, amit valaha láttunk.

Beyonce fotó: Profimedia, Thunder Press

Kapcsolódó Cikkek