2019. december 14., szombat
Szilárda

Belföld

Orbán Viktor bátran választott nyakkendőt

Nemcsak a politikai elemzők, hanem a stílustanácsadó szerint is ereje teljében lévő miniszterelnök tartott évértékelőt. Orbán Viktor a szokottnál valamivel bátrabban nyúlt a szekrénybe és ez Schiffer Miklós szerint jó választás volt.

A sötét öltöny megmaradt, a nyakkendő valamivel élénkebb lett Fotó: Csudai Sándor

 

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezérigazgatója szerint Orbán Viktor ereje teljében lévő, dinamikus miniszterelnökként tartotta meg évértékelőjét. A beszéd közben többeknek feltűnt, hogy öltözékében is a dinamizmust sugallva lépett a Várkert Bazár színpadára.


A szokásos sötét öltöny és a fehér ing ezúttal sem maradt el, a kormányfő azonban most egy feltűnőbb színű nyakkendőt választott. Ez Schiffer Miklós stílustanácsadó szerint bátrabb választás volt, mint amit megszokhattunk. – Azt is mondhatnám, hogy Magyarország erősödik és a miniszterelnök nyakkendőszínei is erősödnek – mondta Schiffer a Lokálnak. – De a viccet félretéve, ez egy valóban bátor választás volt, és nincs ezzel semmi gond.

Schiffer Miklós szerint jól választott a miniszterelnök Fotó: Facebook

A tanácsadó szerint a miniszterelnök egyébként nem a divatozó, hanem a klasszikusan öltöző politikusok közé tartozik, aki nem feltűnő, hanem inkább korrekt akar lenni. – Mindig sötét öltönyt visel és fehér inget – nagyon helyesen. Sosem hord díszzsebkendőt és általában egyszínű nyakkendőt választ: volt már lila, narancsszínű, világoskék, ma pedig épp magenta. Megbízható üzenet, ezt érzem az ő öltözködése mögött – tette hozzá Schiffer Miklós.

Kapcsolódó Cikkek