EUR: 330,26 Ft
CHF: 300,89 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb XXI.kerület

Párbajtőrben is szépen helytálltak öttusázóink

A holt szezonban sem pihennek a csepeli öttusázók. Ezúttal párbajtőrben csillogtatták meg tehetségüket.

A  junior országos párbajtőrbajnokságon a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sportolói közül hárman is érdekeltek voltak a megmérettetésen. A hölgyeknél Simon Sarolta az MTK színeiben lépett pástra, a fiúknál pedig Pataki Balázs és Brázda Gábor képviselte Csepelt.


A fiúk küzdelmét Németh Zsolt vívóedző értékelte.

– Összességében elmondhatom, annak ellenére, hogy öttusázókról van szó, remekül vívtak a fiúk, és egyáltalán nem lógtak ki a mezőnyből. Ezt nekik és szüleiknek is elmondtam. Szeretnénk azt a koncepciót továbbvinni, ami anno apámék (Németh Ferenc) idejében volt, hogy minden olyan vívóversenyen, amely az öttusázók felkészülésébe beleillik, elindítsuk őket, mert ez is a fejlődésüket szolgálja.

Simon Sarolta (képünkön jobbról a második) csapatban a II. helyet szerezte meg az MTK csapatának tagjaként.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.