2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Paudits Béla: Bármelyik percben meghalhatok

Továbbra sem javul Paudits Béla állapota. A 67 éves énekes-színész ágyhoz kötötten él és még a szükséges műtétet sem tudja kifizetni. A Lokálnak elárulta, egyetlen segítsége János, aki szeretetből gondoskodik róla.

Paudits Béla (Fotó: Máté Krisztián)

Paudits Béla /Fotó: Máté Krisztián

Gyenge, alig hallható hangon beszél Paudits Béla, aki egykor a Macskák című musicalben eresztette ki a hangját. A 67 éves művészről az elmúlt években csak rossz hírek érkeznek, hiába műtötték többször, nem lett jobban. Problémái az egészségével egy súlyos gyomorfekéllyel kezdődtek, de azóta a fájdalmai csak állandósultak. Most is szükség lenne egy újabb operációra, de Paudits azt mondja, nincs pénze a laparoszkópos műtétre.


– Nagyon rosszul vagyok továbbra is. Itthon vagyok ágyhoz kötötten. Valóban erőtlen már a hangom, legutóbb a torkomat is vizsgálták. Minden bajom van már és persze nyomor a köbön. Talán segíthetne a problémákon egy bizonyos laparoszkópos műtét, de nincs nekem erre több százezer forintom. Azt érzem, hogy nincs semmi remény. A halálom minden pillanatban várható – mondta Paudits kíméletlen őszinteséggel.

Volt neje halála óta ápolóként dolgozó barátja, János az egyetlen segítője. Korábban már arról is szó volt, hogy őrá hagyja majd egyetlen vagyonát, a kis lakást, amiben él.


– Mi mást tudnék hagyni rá? Ezt és a nyomort. János szeretetből segít. Egyébként pedig nem tudná fenntartani magát. Sokat segít nekem, rendbe teszi a kertet vagy elmosogat, de ő sem tud meggyógyítani – tette hozzá a színész, aki korábban azt mondta a Lokálnak, hogy elfogyott már az ereje és nem képes igazán harcolni.
− El kell fogadni a helyzetemet, én már nagyon nem küzdök semmiért. Fáj minden mozdulat, a hangom is elment. Az az igazság, hogy nem tudok már harcolni. Eleve nem vagyok egy harcos alkat, és ezt tudom is magamról…

Paudits Béla (Fotó: Máté Krisztián)

Paudits Béla /Fotó: Máté Krisztián

Kapcsolódó Cikkek

  • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

    Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

    Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

  • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

    Megegyezett L.L. Junior és Csilla

    L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

  • Lefestette magát Gelencsér Timi

    Lefestette magát Gelencsér Timi

    Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.