EUR: 328,82 Ft
CHF: 299,52 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Szekszárd

Pisztollyal lövöldözött

sk_loves1Egy bejelentés nyomán mentek a rendőrök egy szekszárdi telepre még tavaly november 14-én reggel, mert onnan többen lövéseket hallottak. A helyszínen a rendőrök egy 65 éves férfit találtak, aki egy pisztollyal több lövést adott le egy konténer irányába.

Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi a lőfegyvert engedély nélkül tartotta, ezért a rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították, a pisztolyt és a hozzá tartozó lőszereket pedig lefoglalták. A nyomozók az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Őrizetbe vették, de az ügyészség döntése alapján az eljárásban szabadlábon védekezhetett. A Szekszárdi Rendőrkapitányság a lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt folytatott eljárást a napokban befejezte, vádemelési javaslattal zárták le a nyomozást.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.