EUR: 329,96 Ft
CHF: 301,74 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Extra

Sarka Kata állítja: Hajdú többször is megcsalta

Az egyik hetilap a minap arról cikkezett, hogy Hajdú Pétertől a legjobb barátja szerette el nejét, Sarka Katát. Az üzletasszony szerint azonban Hajdú csak le akarja járatni őt, mi több, közösségi oldalán elárulta, azért döntött úgy, hogy elhagyja a férjét, mert az utolsó pár hónapban rájött: a producer rendszeresen csalja.

Hetek óta megy a sárdobálás a válófélben lévő egykori álompár, Hajdú Péter és Sarka Kata között. A modellből lett üzletasszony a Lokálnak nemrég elmondta, hogy férje új szerelmét illetően nem találgat, mert a producer maga vallotta be neki, hogy barátnője van. Hajdú Péter akkor cáfolta az új kapcsolatáról szóló híreket, viszont azt jó ideje pedzegeti, hogy házassága zátonyra futásával egy időben egy nagyon közeli barátjában is csalódott. De a történet csak most lett kerek, amikor is a Story fotókat közölt Sarka Katáról és állítólagos új párjáról, arról a családhoz közel álló barátról, akit a producer hónapok óta sejtelmesen csak „kígyóként” emleget, aki elárulta és elszerette tőle a nejét.


– A házasságom válsága és az egyik legközelebbi barátom árulása volt a legkeményebb – nyilatkozta korábban a showman, aki a képekhez, amelyeket a magazin Sarka Katáról és új szerelméről készített, csak annyit fűzött hozzá: „nem lepett meg” – ezzel is nyugtázva a tényt, miszerint jó ideje tisztában volt a románccal.

Sarka Kata nem hagyta szó nélkül a történteket, és közösségi oldalán egy rövid, ám annál tartalmasabb posztban fejtette ki, hogy szerinte a képek megtévesztőek, semmire sem bizonyítékok, és meggyőződése, hogy férje lejáratókampányt indított ellene. Majd egy hozzászólásban azt is elárulta, tíz hosszú év után azért döntött úgy, hogy elhagyja gyermekei édesapját, mert az folyamatosan csalta őt.


– Az utolsó fél évben derültek ki a megcsalások, és az, amiért én kilenc és fél évig tűrtem különböző dolgokat, abban a pillanatban értelmét vesztette – borította ki a bilit Kata. Persze felvetődik a kérdés, hogy a még el sem kezdődött válóper során vajon milyen titkok látnak majd napvilágot az elhidegült egykori szerelmesek közös életéből.

 

 

 

 

Kapcsolódó Cikkek