EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Semmi extra, csak megint pucsít Palvin Barbi! – Fotó!

A gyönyörű magyar modellnek a forrónadrág is tökéletesen áll.

John Legend amerikai énekes feleségével, Chrissy Teigennel pózolt nemrég Palvin Barbi. A magyar lány szépsége túlragyogja a háttérben mosolygó Chrissy-t, pedig a fiatal anyuka sem szégyellős. Nemrég például egy meztelen fotót posztolt magáról az Instagramon, ahol az látszik, hogy magabiztosan beszél a Sports Illustrated magazin szerkesztőjével.

Just a typical press day with @mj_day for the launch of @si_swimsuit 2017!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Barbit azonban senki sem körözheti le, nem kell teljesen pucérra vetkőznie, hogy minden szem rátapadjon. Bőven elég egy mini farmersort, ami kihangsúlyozza az idomait.


Nemrég egyébként Curacao-sziget partjainál fotózták Barbit a Sport Illustrated magazinnak. Tavaly is szerepelt a kiadványban, akkor többen bírálták, hogy felszedett pár kilót. Szerintük akkor is gyönyörű volt. Akkor így reagált a vádakra:
“Olvastam néhány elég durva kommentet arról, hogy kissé kövér vagyok. Hát már régen nem vagyok olyan vékony, mint 18 évesen, de azért nem vagyok duci sem”

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.