2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Siklók közé merült Molnár Anikó

Az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó kiereszti a hangját a Sikítófrász mai adásában a VIASAT3-on. Ebben a műsorban, miközben a celebek énekelnek, a legkülönfélébb próbatételeket kell kiállniuk.

Anikó nagyon bátor volt, mert bár fél a csúszómászóktól, „nyugodtan” elmerült egy siklókkal teli tartályban. Ő egyébként évek óta énekórákat vesz a Voice korábbi felfedezettjétől, Swartz Dávidtól, a ma esti műsorban pedig mindketten megmutatják, mit tudnak.

Molnár Anikó fotó: VIASAT3/Hornyák Dániel

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.