EUR: 329,52 Ft
CHF: 301,05 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Extra

Smaragdzöld Szerelem

A Smaragdzöld Szerelem egy különleges kétfelvonásos összművészeti előadás.

Az est első részében egyedülálló verskoncertet mutatnak be a színpadon legendás művészek előadásában. Az előadás első részében a párkapcsolatokról szól, a játszmákról, a szakításokról és az egymásra találásokról. A produkció második felében “ Édes és keserű dalok” címmel Döme Zsolt több évtizedes munkásságának gyöngyszemeiből adnak elő a művészek egy keresztmetszetet miközben a produkcióhoz további meglepetésvendégek csatlakoznak.


A különleges esten olyanok állnak a színpadra, mint Hernádi Judit, Voith Ági, Varga Izabella, Bodrogi Gyula, Jordán Tamás, Harsányi Gábor, Horányi Juli és Horváth Charlie. Emellett egy diabetológus szakorvos versei elevenednek meg dal formájában. A koncerten különleges show-elemek kíséretében fellépnek a zene és tánc világának elismert művészei is, a műsor második felében pedig a nézők egyedülálló összeállítást láthatnak és hallhatnak a „Sohase mondd” című dal zeneszerzőjének munkásságából.

Ráadásként az alkotók  exkluzív bejelentésükkel lerántják a leplet a cukorbetegeket is érintő műhelytitkukról.


A szerzők

Dr. Károlyi Hortenzia

Belgyógyász-diabetológus főorvos. Költészet iránti érdeklődése kisiskolás korában kezdődött olyannyira, hogy sokáig színésznek vagy magyarirodalom-tanárnak készült. Végül az orvosi egyetemre jelentkezett, jelenleg is praktizál Hódmezővásárhelyen és Budapesten. Első verseskötete a „Smaragdzöld Versek” (ABA Kiadó, Bokor Pál gondozásában) címet kapta. Fontos küldetésének érzi a művészet lehetőségeinek felhasználását az orvosi munkája szolgálatában. Ennek értelmében a produkcióban néhány értékes és érdekes percet szentelnek a cukorbetegség ügyének is.

Döme Zsolt

Zeneszerző, karmester, zenei rendező. Számos sikeres magyar film és filmsorozat zeneszerzője. Írt musicalt gyerekeknek és számos világsikerű musical bemutatójának zenei rendezője különböző hazai színházakban. Örök slágere lett Verebes István szövegével, a „Sohase mondd…” Hernádi Judit előadásában, de felejthetetlen a magyar közönség számára a híres „Família Kft.” vagy a „Privát kopó” filmsorozat zenéje is.

A facebook oldalunkon játszók most jegyeket nyerhetnek az előadásra!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek