2019. december 07., szombat
Ambrus

Külföld

Sokkoló felvétel! Péniszével simogatta alvó páciense arcát az orvos (18)

Józan ésszel felfoghatatlan, amit a perui orvos tett a folyóson várakozó beteggel.

Sokkoló és egyben undorító videó látott napvilágot egy kórházban dolgozó doktorról. A fehérköpenyes úr elképesztő hidegvérrel használta ki a várakozásban elfáradt nő kiszolgáltatottságát.


Az orvos miután megbizonyosodott róla, hogy az asszony alszik, egészen közel lépett hozzá, a falnak támaszkodott, majd komótosan kigombolta a nadrágját. A férfi minden félelem nélkül elővette a péniszét, amit az alvó nő arcához dörgölt.

Bár az egész nem tartott tovább, mint pár másodperc, ez feltehetőleg igen nagy élvezetet okozott a dokinak, aki a felvételen látottak alapján még elgondolkodott rajta, hogy megismételje perverzióját.

A Mirror úgy tudja, a férfi a Trujillo városi kórház orvosa. Bármennyire is döbbenetes, ami történt eddig nem történt semmi az esettel kapcsolatban, ugyanis az egészségügyi intézmény nem tette feljelentést az ügyben. A vezetőség csak elnézést kért az orvosuk viselkedéséért.

Az sem mellékes egyébként, hogy ki készíthette a felvételt, ugyanis az illető nem állította meg a perverz orvost, pedig valószínűleg elegendő lett volna, ha csak rászól a gusztustalanságot művelő férfira.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek