EUR: 330,73 Ft
CHF: 301,75 Ft
2019. december 05., csütörtök
Vilma

Extra

Szerződése miatt támadják a magyar erőembert

A Lokál korábban már beszámolt arról a magyar erőemberről, Sinka Zsoltról, aki Vin Diesel mellett fog szerepelni a Halálos iramban 8 című filmben. A hollywoodi babérokra törő Popeyt azonban egy irigye miatt már rajongói is kikezdték, ezért zaklatás miatt feljelentést is tett.

Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Sinka Zsolt, vagyis ahogy a világ több országában is megismerték, Popey egyre kellemetlenebb kalamajkába keveredik a Halálos iramban 8 című film miatt. Hiába van már túl a forgatások zömén, hiába készített rengeteg fotót a filmben szereplő sztárokkal, köztük Vin Diesellel, nem mutathatja meg rajongóinak, akik között, úgy tűnik, irigye is akadt.


– Van egy Facebook-felhasználó, aki álnéven elkezdte hergelni a rajongóimat, hogy ő biztosan tudja, nem is fogok a filmben szerepelni, csupán extra nagy hírverést akartam kelteni magamnak – kezdte felháborodva a Lokálnak Zsolt.

– Ezt persze még csak cáfolni sem tudom, hiszen a szerződésemben leírtakhoz kell tartanom magam, különben az összes munkám kárba vész. Miután felbukkant ez az ismeretlen, akiről már tudjuk is, hogy ki lehet, többen jelezték, hogy nem igazán hiszik el, amit korábban rólam olvastak, hiszen a magyar hírességek is posztolhatnak a kulisszák mögül.


Fotó: Profimedia

Fotó: Profimedia

Itt szeretném leszögezni, hogy nekem nem szabad. Az amerikai szuperprodukciók szerződése minden egyes stábtagot teljes titoktartásra kötelez. Csak akkor lehet elkezdeni a filmek reklámját, ha már közeledik a premier napja. Egészen áprilisig én sem posztolhatok semmit! Sőt, még azért is megdorgáltak, hogy elmondtam, a filmben több mint hétperces szöveges szerepem van. A zaklatóm azonban minden egyes posztom alatt hergelte a rajongókat, akik közül néhányan már be is dőltek neki – mondta Popey, aki hozzátette, már feljelentést is tett az irigy zaklató ellen.

 

– Nekem nincs szükségem ilyen hírverésre. Építem a karrierem, egyre többen ismernek, Dubajban már olykor rám is köszönnek az utcán. Korábban egyszerűen csak az örömömet akartam megosztani másokkal, ami, úgy tűnik, nem mindenkinek tetszett. Nemrég egyébként rádöbbentem, hogy korábbról is ismerjük egymást ezzel a zaklatómmal. Nem voltunk közeli kapcsolatban, de látásból azért tudjuk, ki a másik. Én szorgalmaztam, hogy üljünk le, beszéljük meg, de ő nem akarta – mesélte Popey, aki igyekszik minél jobban bebiztosítani karrierjét, hiszen nyáron néhány hónapot ki kellett hagynia korábbi térdsérülése miatt. Az operációt tavaly éppen a Vin Diesellel való forgatás miatt halasztotta későbbre. – Nem származott semmi gondom abból, hogy eddig nem műtöttek meg, de fokozottabban kell figyeljek a mozdulataimra – mondta Popey, aki előreláthatólag nem csupán a Halálos iramban 8 című filmben, de annak folytatásában is szerepelni fog.

Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

  • Fölszállott a páva – Mostantól a nézők is szavazhatnak

    Fölszállott a páva – Mostantól a nézők is szavazhatnak

    Péntek este az első középdöntővel folytatódik a Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását a korábban továbbjutott 12 produkció, akik közül a december 20-ai döntőbe a zsűri  juttatja tovább a legjobb négy produkciót.

  • Rekordot döntött A Dal 2020

    Rekordot döntött A Dal 2020

    A magyar könnyűzene letette a voksát, minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására. A hatalmas érdeklődés és a jelentkezők száma is azt mutatja, hogy a műsor készítői jó döntést hoztak azzal, hogy jövőre az Eurovíziós indulás helyett közvetlenül a magyar dalokat, tehetségeket, értékteremtő produkciókat támogatják.