2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb I.kerület II.kerület III.kerület XI.kerület

Szivós Márton a Gift of Life arca

Szivós Márton, a Racionet Honvéd világbajnok vízilabdázója lett a „Gift of Life – Ajándékozz életet” kampány arca. A szegedi Szent-Györgyi Albert Rotary Club által koordinált Gift of Life-ban határon túli gyerekek szívműtétjét szervezik.

A mozgalom, amelyhez a budai kötődésű olimpikon adta az arcát, olyan fiatalokon segít, akiket hazájukban nem vagy csak komoly összegekért tudnának megműteni.

– Azt gondolom, a világ legtermészetesebb dolga, hogy a sportolással megszerzett ismertséget és népszerűséget ilyen célok szolgálatába állítsuk. Örömmel teszem, bízom benne, hogy minél több gyermek életét sikerül megmenteni – mondta a világbajnok vízilabdázó.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.