EUR: 331,64 Ft
CHF: 303,32 Ft
2019. december 10., kedd
Judit

Extra Sopron

Sztárokkal sportol a város

Immár hetedik alkalommal lesz Soproni Aerobic Nap február 11-én, a Novomatic Arénában. A sportrendezvényre igazi sztárok is érkeznek.
Még 2009-ben soproni edzők összefogva, hagyományteremtő szándékkal szervezték meg az első rendezvényt, azzal a céllal, hogy népszerűsítsék a szabadidős tömegsportot, valamint az egészséges életmódot. Ez a nap a mozgás öröméről, a kikapcsolódásról, a jó hangulatról szól.
A VII. Aerobic Napon a nagyszínpados műsor mellett a legnépszerűbb soproni fitneszklubok, sportlétesítmények standjai, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrési programok várják a résztvevőket. A kisteremben különböző újdonságokat próbálhatnak ki az érdeklődők a fitneszgépek és -edzésmódok köréből.
Az órákat úgy állították össze, hogy mindenki találjon magának kedvére valót, így lesz nehezebb, illetve lazább, szórakoztatóbb, táncos óra is. Az utóbbira példa Cseh Szakál Tibor és Lőrincz Ernő Party Fitness programja. Rajtuk kívül több sztárvendég teszi tiszteletét Sopronban: Béres Alexandra többszörös fitnesz Európa- és világbajnok súlykontrollórával, Katus Attila hatszoros világbajnok Best Body-, Péntek Enikő kardio- és saját testsúlyos, funkcionális erősítő zónaedzéssel készül.
A szervezők garantálják, hogy senki nem marad izomláz nélkül a kritikus pontokon, a popsin, a combon, a hason.

Idén is tömeget várnak az esemény Fotó: Somansky Photography

Idén is tömeget várnak az eseményre
Fotó: Somansky Photography

A fellépők között szerepel még a Box Team (Barta Peti, Lőrincz Ernő, Vér Tomi), akik szintén nem először vesznek részt rendezvényen, és azt tervezik, hogy keményen megdolgoztatják majd a résztvevőket. Idén ismét együtt tombolhatnak a vendégek Sifter Timivel (Sifi), a Kangoo-királynővel.
Először érkezik Sopronba Czégel Erika, aki Gymstick-előadással színesíti az aerobicnapot. Kezdésnek pedig az ismert soproni edző, Árki Heni rázza fel a közönséget.
Ha valaki a gyermekét sem szeretné otthon hagyni, a legkisebbeket gyereksarok várja. Bár a nőuralom garantált a Novomatic Arénában, a férfiaknak is tartogatnak meglepetéseket a szervezők!
A VII. Soproni Aerobic Napon 8.30 órakor kezdődik a regisztráció, az órák 10-től 18 óráig tartanak.


Egész nap lesz mozgás a színpadon és a csarnokban Fotó: Somansky Photography

Egész nap lesz mozgás a színpadon és a csarnokban
Fotó: Somansky Photography

VII. Soproni Aerobic Nap
Február 11., 10–18 óra, Novomatic Aréna
Regisztráció 8.30 órától

Kapcsolódó Cikkek

 • Robbie Williams a legsikeresebbek között

  Robbie Williams a legsikeresebbek között

  Robbie Williams utolérte Elvis Presley-t, mint a brit albumeladási lista történetének legsikeresebb szólóelőadója, miután a közelmúltban megjelent karácsonyi lemezének köszönhetően a 13.

 • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.