EUR: 328,82 Ft
CHF: 299,52 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Zalaegerszeg

Tarján Zsófi: A betonrockerek végzet asszonyává fogok válni

Érzelmes extremitás, kiszakadó lélek és józan racionalitás. A Honeybeast jellemzője: finom irónia, metsző szarkazmus és mély emberi drámák a szövegekben. Tarján Zsófi jellegzetes „mézes vadállat”stílusa mind e mellé igazán egyedi atmoszférát teremt a koncerteken. 

A csapat jelenleg a negyedik stúdióalbumon dolgozik, amely tavasszal érkezik a rajongók nagy örömére, Zsófi grafikáival kiegészülve. A stílus, Bencsik Kovács Zoli brutálisan őszinte dalszövegeinek finoman húsba vágó éle nem változik, ezen az albumon is lesz kedvenc – ígérte nekünk a frontember.


Honeybeast

fotó:Honeybeast

– Az elmúlt időben nőiesebb lettél. Hogyan fér ez össze a korábbi „betonrockerségeddel”?

– Betonrocker vagyok most is. Szerintem pozitívan élem meg, hogy a nőiesség egyre inkább beköszönt az életembe. Hát akkor legyek a rockerek végzet asszonya! A nőiesség már nem fog elmúlni, mert az egy olyan faktor, amely ízig-vérig bennem van. Nem is akarok rajta változtatni, mert nem tudok más lenni, mint amilyen vagyok. Sok dicséretet kaptam, de minden alkalommal zavarba jövök. Teljes életmódváltásba kezdtem, naponta járok edzeni, odafigyelek az étkezésemre, életmódomra. A tanulás miatt kényszerevő voltam, emiatt alakult ki nálam az inzulinrezisztencia, amire most már odafigyelek. Olvadnak a kilók, egyre jobban érzem magam, egyensúlyban önmagammal.


– A stílusotok egyedül álló, azaz power pop. Bontsuk ki ezt egy picit!

– A popzenének azt a változatát hívjuk így, amely hangzásban keményebb, megengedettebbek a rockzenei betétek, és ugyanúgy az elektronikus hangzás is. A Hetes album nagyon bejött, pozitívak a visszajelzések, a Bódottá dalt és a Hetest mindenki ismeri, A Legnagyobb hős, a Maradok, a Parazita nagy kedvencek. Mert minden korosztályhoz szólunk, Pécsen például együtt énekelték velünk azokat a dalokat is, amelyek nem feltétlenül kedvencek a rádiókban. Mégis szóról szóra tudták a szöveget. Nagyon úgy néz ki, hogy kialakult a törzsközönségünk, széles a spektrum, kicsiktől a nagyokig.

– Jöttök Zalaegerszegre február 11-én. Mire számíthat a közönség?

– Az abszolút kedvencekre mindenképpen, amelyek révén megismerték a zenekart. Igyekszünk kihozni magunkból a legtöbbet. Egy igazi nadrágszár-lobogtató, basszusos bulira lehet számítani!

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.