EUR: 326,55 Ft
CHF: 289,77 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

Teréz körúti robbantás: Márciusban folytatódik a gyanúsított kihallgatása

Március 8-án folytatódik a tavaly szeptemberi, Teréz körúti robbantással meggyanúsított P. László kihallgatása – mondta a férfi ügyvédje szerdán az MTI-nek.

Brunner Tamás telefonon azt közölte, szerdán is kihallgatták védencét, az általa az elmúlt napokban elmondottakat az ügyészség ellenőrizni fogja, majd március 8-án folytatják a kihallgatást.


Az ügyvéd hozzátette, P. László a kihallgatások során elismerte, hogy ő készítette az eszközt, ő helyezte el és ő hozta működésbe, így azok az értesülések is helytállóak, amelyek szerint ő szerepel a felvételeken.

Brunner Tamás azt mondta: az indítékra egyelőre nincs válasz. További részletekre nem tért ki.


A tavaly szeptember 24-ei robbantásban két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen, a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél. Az elkövetéssel gyanúsított férfit október 19-én Keszthelyen fogták el. P. László előzetes letartóztatását szerdán hosszabbította meg a Budai Központi Kerületi Bíróság április 21-éig.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • A családban a jövő, nem a migrációban

  A családban a jövő, nem a migrációban

  Május 26-án sorsdöntő választást rendeznek Magyarországon. A tét nagy, ugyanis azt kell eldöntenünk, hogy a keresztény kultúránk megőrzése mellett tesszük le a voksunk, vagy a bevándorlást támogatjuk.

 • Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Magyarország a sorozatos európai válságok után azt a következtetést vonta le, hogy meg kell őrizni az identitást, meg kell védeni a biztonságot, és tovább kell erősíteni a versenyképességet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán.

 • Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomozást rendelt el a BRFK a Jobbik EP-választási ajánlóívein szereplő valótlan aláírások miatt – közölte a Magyar Nemzet. A lap információi szerint az ügyben feljelentést tett, korábbi jobikos Bertók Márton már ki is hallgatták az ügyben.