EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Külföld

Tippeljen, hogy mennyibe kerül Amerika legdrágább otthona – Fotók!

A világ nyolcadik csodájaként jellemezte a táskamágnás Bruce Makowsky Los Angeles-i otthonát, amely 250 millió dolláros (72,5 milliárd forintos) árával jelenleg Amerika legdrágább lakóháza.

A több mint 3500 négyzetméteres, négyszintes épületben 12 lakosztály, 21 fürdőszoba, öt bár, három gourmet konyha, fürdő és csodás Los Angeles-i kilátással egy 25 méteres úszómedence is található. De tartozik hozzá egy negyven férőhelyes vetítőterem, bowlingpálya és 30 millió dollár értékű különleges autókból álló flotta is.


Makowsky szerint háza a “világ nyolcadik csodája”, ahol az ember “a mennyországban érezheti magát”, és csupán 3000 ember engedhetné meg magának a világon.

A mágnás az AP hírügynökségnek elmondta, hogy miután utazott már 350 millió dolláros luxusjachton és százmillió dolláros magánrepülőn, szöget ütött a fejébe, hogy vajon a luxusházakra miért szánnak csak 20-30 milliót.


“Úgy éreztem, ha az ember több mint 12 órát tölt az otthonában, akkor annak a világ legcsodálatosabb élményét kell nyújtania” – magyarázta.

A 250 millió dolláros listaárat azzal indokolta, hogy a páratlan fekvésű házon négy évig 300 szakember dolgozott, és annak, aki ott él, minden kívánságát teljes munkaidős, jól képzett alkalmazottak lesik, “a világ legjobb séfjétől” a masszőrig.

Makowsky megjegyezte, hogy olyan vásárlóra vár, aki beleszeret a házba, és úgy érzi, nem tudna nélküle élni.

Kapcsolódó Cikkek