2019. április 23., kedd
Béla

Külföld

Tömegbe hajtott egy teherautós, rengetegen megsérültek

Felvonulást néző tömegbe hajtott egy teherautót vezető férfi szombaton este New Orleansban, legalább 28 embert elgázolt. Feltehetően ittas volt a sofőr, és nem terrorista támadás történt.

A rendőrség szóvivője szerint a sérültek közül 21-et kellett kórházba vinni, többük állapota válságos.


Egy szemtanú elmondása szerint a teherautó vezetője úgy tűnt, alig volt magánál, és mintha fogalma se lett volna arról, mit tett.

Sebesültet visznek hordágyon egy tömeges gázolás helyszínén, ahol egy teherautót vezető férfi felvonulást néző tömegbe hajtott a Louisana állambeli New Orleans belvárosában 2017. február 25-én este. Az ittasnak tűnő sofőr legkevesebb 28 embert elgázolt, a sérültek közül huszonegyet kórházba vittek, többük állapota válságos /Fotó: MTI/AP/The Advocate/Scott Threlkeld

New Orleans rendőrfőnöke közölte, hogy őrizetbe vettek egy személyt a történtek után, és nyomozás indult ellene ittas vezetés miatt.


A rendőrfőnök egyúttal azt mondta, hogy nem merül fel terrorizmus gyanúja az eset kapcsán.

Rendőrtől kér felvilágosítást egy nő egy tömeges gázolás helyszínén, ahol egy teherautót vezető férfi felvonulást néző tömegbe hajtott a Louisana állambeli New Orleans belvárosában 2017. február 25-én este. Az ittasnak tűnő sofőr legkevesebb 28 embert elgázolt, a sérültek közül huszonegyet kórházba vittek, többük állapota válságos /Fotó: MTI/AP/NOLA.com/The Times-Picayune/Chris Granger

Kapcsolódó Cikkek