EUR: 329,72 Ft
CHF: 299,31 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Belföld Szekszárd

Tűz volt a városházán

Kora reggel járókelőknek tűnt fel múlt pénteken a Béla király téren, hogy füstfelhő gomolyog a szekszárdi városháza ablakából. A riasztásra több tűzoltóautó perceken belül a helyszínre érkezett, és gyorsan meg is fékezték a tüzet. Az esetről hivatalos információt, sajtóközleményt lapzártánkig nem adtak ki, de úgy tudjuk, hogy az egyik helyiségben felhalmozott laminált padlólapok gyulladtak meg. Hogy ez mitől következett be, azt tűzvizsgálati eljárás során szakértők próbálják meg tisztázni. Az épület felújítás miatt jó ideje üresen áll, így a tűzeset miatt nem sérült meg senki, ám az anyagi kár jelentős lehet.

Fotó: Fazekas Zoltán

Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább dagad a kispesti korrupciós botrány

  Tovább dagad a kispesti korrupciós botrány

  A százmilliós mutyikról beszélő és fehér porral a kezében hadonászó Lackner Csaba, kispesti önkormányzati képviselő újabb jóslata teljesült, ugyanis a volt MSZP-s képviselő már a választási kampányban megmondta, hogy Guzmics Zsombor, a kerület Építéshatósági és Városüzemeltetési Irodájának irodavezetője távozni fog a voksolást követően.

 • 53 szülészetet fejleszt a kormány

  53 szülészetet fejleszt a kormány

  Ötvenhárom közfinanszírozott egészségügyi intézmény szülészetét fejlesztik 3,3 milliárd forintból – jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

 • Milliárdos üzletté vált a migráció

  Milliárdos üzletté vált a migráció

  A Magyarország irányába tartó illegális migráció az elmúlt hónapokban jelentősen megnőtt. A migránsok nagy része pedig embercsempész-hálózatok közreműködésével jut hazánk területére.