EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Egyéb Miskolc

Újpestről igazolt szélső védőt a DVTK

A múlt héten aláírta szerződését Diósgyőrben Nagy Tibor, aki már csatlakozott is társaihoz a DVTK Edzőközpontban.

Nagy Tibor az ország keleti felében lett labdarúgó. A Nyíregyházán született játékos Debrecenben tanulta meg a labdarúgás alapjait, majd a fővárosi MTK utánpótlásához került 2007-ben. Végigjárta a szamárlétrát, és egyévnyi szigetszentmiklósi kölcsönjáték után bekerült az MTK felnőttkeretébe.

Nagy Tibor a DVTK játékosa lett

 

Az élvonalban 2012. augusztus 31-én debütált a Budapest Honvéd elleni, idegenben megnyert mérkőzésen. A kék-fehérek 2015-ben kölcsönadták az Újpestnek, majd egy év után a lila-fehérek végleg megszerezték. A szakmai stáb javaslatára a 25 esztendős labdarúgó játékjogát a DVTK megvásárolta. A múlt hét szerdáján már új csapattársaival edzett Diósgyőrben.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.