EUR: 326,45 Ft
CHF: 289,29 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Újra együtt Dobrády Ákos és Iszak Eszter!

Szinte már biztosra vehetjük, hogy a Viva Tv csinos műsorvezetője és a TNT frontembere ismét egy párt alkot. Iszak Eszter és Dobrády Ákos amerikai álomútjuk után a hétvégén már egy családi rendezvényen is együtt jelentek meg. 

Ahogy arról a Lokál nemrég beszámolt, szemfüles olvasónk együtt látta a reptéren a szerelmespárt, akik a tengerentúl felé vették az irányt. Pár órával később pedig a szőkeség már közösségi oldalán posztolta a képeket, amelyeket nézve rögtön szemet szúr, hogy rendre egyedül pózol, se egy barátnő, se egy barát nem tűnik fel a képeken, csak az a „titokzatos idegen” kíséri, aki fényképezi.


A rejtélyes fotós, vagyis Dobrády Ákos az utazást megelőző napokban egy videóinterjúban vallott arról, hogy nem engedte el volt barátnőjét, mi több, mindent megtesz azért, hogy rendbe hozza a kapcsolatukat. Így történt, hogy a páros Hollywoodban kötött ki, hiszen Esztinek kiskora óta dédelgetett álma volt eljutni a filmek fővárosába, amit most a zenésszel kipipálhatott, és úgy tűnik, a vakáció alatt a problémáikat is volt idejük megbeszélni.

A jelek szerint sikerrel jártak, ugyanis vasárnap a Dobrády család szülinapi ünnepségén Ákos Eszterrel az oldalán jelent meg, és a családi fotókon is szerepel a műsorvezető. Lapunk kereste a zenészt, de nem sikerült elérni, Iszak Eszti pedig sem cáfolni, sem megerősíteni nem szerette volna a hírt, miszerint ismét egymásra találtak volna egykori szerelmével. Elégedettségüket azonban le sem tagadhatnák, hiszen azóta mindketten ragyognak a boldogságtól.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie a rendezővel együtt érkeztek és vonultak fel a fesztiválpalota vörös szőnyegén.

 • Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Lejárató hadjáratot indítottak Gyurcsányék a magyar sztárvilág ellen. A DK-n aktivistája, Homonnay Gergely saját közösségi oldalán fakadt ki és vonta kérdőre Tóth Verát, Liptai Claudiát és Ördög Nórát, amiért nem foglalnak állást politikai kérdésekben.

 • A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  Vilmos herceget és Katalin hercegnét három csemetéjével együtt most látta először a világ közös fotón. A hercegné nemrég egy kertrészletet tervezett a Chelsea Garden Show-ra ahova a kicsiket is elvitték, az egyéves Lajos herceg pedig ellopta a showt.

 • Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Kim Kardashian már többször is aukcióra bocsátotta márkás cuccait, ezúttal azonban a férje, Kanye West döntött úgy, hogy ideje ismét kiselejtezni felesége gardróbját, mert szerinte az ami ott van, az maga a pokol.