2019. december 15., vasárnap
Valér

Extra

Újra együtt Dobrády Ákos és Iszak Eszter!

Szinte már biztosra vehetjük, hogy a Viva Tv csinos műsorvezetője és a TNT frontembere ismét egy párt alkot. Iszak Eszter és Dobrády Ákos amerikai álomútjuk után a hétvégén már egy családi rendezvényen is együtt jelentek meg. 

Ahogy arról a Lokál nemrég beszámolt, szemfüles olvasónk együtt látta a reptéren a szerelmespárt, akik a tengerentúl felé vették az irányt. Pár órával később pedig a szőkeség már közösségi oldalán posztolta a képeket, amelyeket nézve rögtön szemet szúr, hogy rendre egyedül pózol, se egy barátnő, se egy barát nem tűnik fel a képeken, csak az a „titokzatos idegen” kíséri, aki fényképezi.


A rejtélyes fotós, vagyis Dobrády Ákos az utazást megelőző napokban egy videóinterjúban vallott arról, hogy nem engedte el volt barátnőjét, mi több, mindent megtesz azért, hogy rendbe hozza a kapcsolatukat. Így történt, hogy a páros Hollywoodban kötött ki, hiszen Esztinek kiskora óta dédelgetett álma volt eljutni a filmek fővárosába, amit most a zenésszel kipipálhatott, és úgy tűnik, a vakáció alatt a problémáikat is volt idejük megbeszélni.

A jelek szerint sikerrel jártak, ugyanis vasárnap a Dobrády család szülinapi ünnepségén Ákos Eszterrel az oldalán jelent meg, és a családi fotókon is szerepel a műsorvezető. Lapunk kereste a zenészt, de nem sikerült elérni, Iszak Eszti pedig sem cáfolni, sem megerősíteni nem szerette volna a hírt, miszerint ismét egymásra találtak volna egykori szerelmével. Elégedettségüket azonban le sem tagadhatnák, hiszen azóta mindketten ragyognak a boldogságtól.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.