2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Újra fellángolhat a szerelem Kozso és exe között

Míg Keira tavaly nyáron végleges szakításról beszélt, addig most úgy érzi, nincs kizárva, hogy adna még egy esélyt Kozsónak, ha az belátja hibáit. Az esély megvan az újrakezdésre, hiszen még sem neki, sem a szomorú szamurájnak nincs új kapcsolata.

Több mint fél éve, hogy szakított az egykori álompár, Kozso és Keira. A kapcsolatnak a lány vetett véget, mert úgy érezte, agyműtétje után az énekes teljesen kifordult magából. Keira akkor úgy nyilatkozott, részéről elmúlt a szerelem, és már sosem lesznek egy pár, főleg hogy az énekes mindent megtett, hogy megnehezítse a szakítást.


– Amikor úgy döntöttem, hogy vége, Kozso amiben csak tudott, próbált gátolni és nehezítette a szétválásunkat, legyen szó a költözésemről vagy a munkakeresésemről. Nem haragszom rá, de nem ezt vártam tőle, mert számomra ez a szerelem sokkal többet ért, mint hogy így váljunk el és direkt akadályozzuk a másikat. Nehezen engedett el, pedig ha kis időt hagyott volna, és látom, hogy változik és szép lassan visszakapom azt az embert, akivel hosszú éveken át együtt voltam, lehet, hogy meggondolom magam – árulta el a Lokálnak Keira, aki már családalapítást tervezgetett az énekessel.

– Már a gyermekvállaláson gondolkoztunk, de a kapcsolatunkban egyre több probléma merült fel, amit sajnos nem beszéltük meg és amik Kozso agyműtétje után csak halmozódtak. Ő mindig is egy erősen énközpontú ember volt, de korábban ezt valahogy kompenzálni tudta, és törődött velem is, de az operáció után teljesen megváltozott. Fél éven át minden percem róla szólt, de valahogy nem értékelt eléggé és a szavamra sem adott – emlékezett vissza szakításuk okaira Keira, akinek, úgy tűnik, egykori szerelme, Kozso is belátta, hogy el kell engednie őt, mert hiába a nagy szerelem, ha a problémák tornyosulni látszanak, a túlzott törekvés pedig csak eltaszítja a másikat.


– Hosszú hónapokon keresztül úgy éreztem, szeretném, ha lenne folytatás. Talán néha túlzottan is. Mára elfogadtam, hogy ez így alakult, de nincs komoly kapcsolatom  – mondta a Lokálnak az énekes, akinek reményre adhat okot, hogy egykori kedvese sem kezdett új kapcsolatba, mi több, most, hónapokkal a szakításuk után még mindig úgy érzi: számára Kozso a nagy ő.

Kozsó /Fotó: Csudai Sándor

– Bármi is történt köztünk, Kozso életem szerelme. A szakításunk óta senkim sincs. Túlságosan szerettem ahhoz, hogy azt mondjam, végleg becsuktam az ajtót előtte. Ha változna és belátná, hol hibázott, még lehetne közös jövőnk – mondta a Lokálnak Keira, aki ezzel talán zöld utat adott az újrakezdés lehetőségének.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.