2019. december 14., szombat
Szilárda

Egyéb Salgótarján

Városunkba látogat a miniszterelnök

Tavaszig kerülhet sor Orbán Viktor salgótarjáni látogatására. Erről Becsó Zsolt országgyűlési képviselő beszélt a napokban a Rádió Focus reggeli információs magazinjában, a Naprakészben.

– Még négy város van hátra: Szeged, Salgótarján, Hódmezővásárhely és Győr. De azt már – talán a Kormányinfo keretében – ismételten bejelentették, hogy a miniszterelnök úr szeretné lezárni a Modern Városok Programban érintett városok felkeresését. Én azt gondolom, hogy tavaszig erre mindenképpen sor kerül. Érkezni fog a miniszterelnök úr, és meg fog állapodni Salgótarján Megyei Jogú Várossal mondta Becsó Zsolt.


Brüsszel, 2016. december 15. Orbán Viktor miniszterelnök megérkezik az EU-tagországok állam- és kormányfőinek csúcstalálkozójára Brüsszelben 2016. december 15-én. (MTI/EPA/Julien Warnand)

Tavaszig biztosan eljön Salgótarjánba Orbán Viktor miniszterelnök (MTI/EPA/Julien Warnand)

 

Tavaly többször tolódtak a Modern Városok Programmal kapcsolatos látogatás és megállapodás ígért időpontjai. A 2017 eleji időpontot Becsó Zsolt már november végén is megemlítette egy parlamenti felszólalásában. Nemcsak Salgótarján maradt ki, hanem a fent említett további három város is. A miniszterelnök több hónap szünet után a napokban megkezdte a hátralévő városok felkeresését: január 30-án Szegedre látogatott.

Becsó Zsolt, Kelet-Nógrád országgyűlési képviselője

Becsó Zsolt, Kelet-Nógrád országgyűlési képviselője

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.