2019. december 06., péntek
Miklós

Belföld

Vég­re­haj­tás alá ke­rült az Index

A bí­ró­ság január 25-én rendelte el a vég­re­haj­tást az Index.hu ellen, amit pénteken a cégnyilvántar­tásba is be­je­gyez­tek – számolt be a Ripost.huA bulvárlap információja szerint az Indexet üzemeltető cég ellen a Fővárosi Önkormányzat kért bírósági végrehajtást ki nem fizetett kötelezettségek miatt. A cégbírósági iratokba bejegyzett „priusz” mostantól a cég megszűnéséig szerepel majd a bírósági nyilvántartásokban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Bár korábban még tüntettek és aláírást is gyűjtöttek a 3-as metró felújításáért, most Karácsony Gergely főpolgármester szerint lehet, hogy nem is lett volna fontos felújítani a korábban folyamatosan leálló és kigyulladó vonalat.

 • Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

  Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

   Zaklatással vádolta meg egy ismert zenész Gréczy Zsolt DK-s politikust, amit nyílt levélben közölt a közösségi oldalán. Gréczy állítólag évek óta zaklatja a népszerű dobos, Zsoldos Dedy párját, aki egy gyermek édesanyja.

 • Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán Viktor miniszterelnök Japánba utazott, ahol megnyitotta a Kincsek Budapestről: európai és magyar mesterművek a budapesti Szépművészeti Múzeumból és a Magyar Nemzeti Galériából című tárlatot a tokiói Szépművészeti Múzeumban.