2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Vége! Szakított Zimány Linda és Kedves Ferenc

Zimány Linda közleményben tudatta szerdán reggel, hogy többé már nem alkotnak egy párt Kedves Ferenccel.

– Az utóbbi időben az érzéseink egymás iránt megváltoztak, a barátság viszont megmaradt, éppen ezért tudtunk felnőtt emberek módjára, intelligens módon különválni. Egyelőre ezt láttuk megoldásnak, de azt nem tudjuk, hogy mit hoz még a jövő – írta a life.hu-nak eljuttatott írásban.


A pár tavaly júliusban állt a nyilvánosság elé kapcsolatával. Zimány Linda korábban a gyermekvállalásról és az esküvőről is beszélt, amit Ferenccel terveznek. Úgy tűnik, ez azonban már nem fog megvalósulni. Szerdán többek között kiderült, hogy Király Viktor és Nagy Réka, valamint Dukai Regina és focista párja is külön utakon folytatják.

Ez is érdekelheti:

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.