EUR: 334,39 Ft
CHF: 304,10 Ft
2019. november 22., péntek
Cecília

Extra

Zalatnay lánya tiszta vizet öntött a pohárba

Megrendítően őszinte blogbejegyzésben leplezte le Zalatnay Sarolta lánya, Niki édesanyja volt párját, Márton Csabát. Történt ugyanis, hogy az utóbbi hetekben több bulvárlap megszellőztette, hogy az énekesnő és Csaba újra egymásra találtak.

Márton CsabaErre a férfi egy posztban hazugnak nevezte Zalatnayt. Lánya, Niki úgy érezte, nem nézheti tétlenül, hogy a férfi újra beletaposson az édesanyjába, ezért tiszta vizet öntött a pohárba.


„Csabának nem volt elég jó anyukám. Nem volt elég tökéletes. Így átformálta. Az ő kérésére mellplasztikai műtétre szánta magát, mert ez volt a kérése. Az ő kérésére mindent csettintésre megvett, mert az volt a kívánsága. Az ő kérésére létrehozott és belevágott egy televíziós vállalkozásba, mert az volt a víziója. Ez a vízió, ez a kívánság és ez a kérés tönkretette anyukámat. Csaba sehol sem volt mikor anyukám daganatos betegséggel küzdött” – írta a bejegyzésben Niki, majd kicsit később arra is kitért, hogy miért kereste fel Csaba a közelmúltban az édesanyját.

„Ez az ember 2016-ban egy MLM-rendszer miatt hívta fel anyukámat. Mert eszébe jutott a sokat érő kapcsolatrendszere, és üzletet remélt. Pénzt remélt. Megint. Ezt a nőt, akit miatta mára megbélyegzi rengeteg lap, aki nap mint nap küzd, mint mindenki más, hétköznapi gondokkal az életben, ezt a nőt megint csak ki akarta használni. De a nő, anyukám, átlátott rajta. Mert már nem vakította meg szemét egy lángoló szerelem perzselő tüze” – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek