EUR: 330,97 Ft
CHF: 301,10 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Életmód

A könnyed tusvonalak a tavasz sztárjai

A sminkes bloggerek a jó időt egy jó ötlettel köszöntötték és újraértelmezték a rusztikus tusvonalat. A pöttyözött tusvonal könnyűvé teszik a sminket, és elkészíteni is könnyű: a szem belső zugából kiindulva apró pontokat kell rajzolni a szempillák tövéhez.

A kulcsszó a könnyedség: elég csupán a ceruza hegyét hozzáérinteni a bőrhöz.
Akinek nem jön be a végeredmény, bátran satírozza el a pöttyöket egy ecsettel, így akár árnyékolt szemhéjsmink, akár klasszikus tusvonal is lehet belőle. A bátrabbak használhatnak színes ceruzát és a szemöldökcsont alá is szórjanak pöttyöket!


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezt nem tudják a robotok

  Ezt nem tudják a robotok

  Már vannak és lesznek olyan munkák, amelyeket átvettek a gépek, szoftverek, ugyanakkor az automatizáció új munkaköröket és szakmákat is teremt, így nemcsak „elvesz” az új ipari forradalom, hanem ad is.

 • Irány a Vértes és a Gerecse!

  Irány a Vértes és a Gerecse!

  Már nyolc kötettel büszkélkedhet a KidsOasis meseútikönyv-sorozata. Az Utazik a család könyveiben nyolc magyarországi tájegységről, régióról olvashatnak a gyerekek saját nyelvükön, közérthetően, viccesen, kedvesen.

 • Miért fontos a fogszabályozás?

  Miért fontos a fogszabályozás?

  A fogszabályozás célja nem kizárólag a fogak, a fogsor esztétikusabbá tétele, hanem a harapási rendellenességek megszüntetése is, ami a fogak és az állkapocs rendezetlen helyzete miatt is kialakulhat.