2017. december 07., csütörtök
Ambrus

Extra

A Petőfi tv-n is hódít a Holnap tali – Videó!

Elindult a nagy sikerű webes sorozat második évada, gyorsan megtalálva fiatalos célközönségét, az Y generációt, amelynek tagjai nem elsődlegesen televíziófogyasztók, hanem az online térben érzik igazán otthon magukat.

A magas nézettség után március 13-tól a sorozat bekerült a Petőfi tv műsorába is, és így az első évadot a tévében is újranézhetjük, hétköznaponként 21.05-től. A 60 epizódos Holnap tali továbbra is a diákok hétköznapi életét mutatja be a Petőfi Gimiben, és a pályaválasztás, a szívügyek mellett olyan komoly témákat is feldolgoz, mint például az iskolai zaklatás. A sorozat rendezője, Radnai Márk szerint annak is izgalmas lehet, aki nem ebbe a korosztályba tartozik, hisz betekintést nyerhet abba, milyen az új generáció élete.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghan a szívek új királynője

  Meghan a szívek új királynője

  Diana hercegné most biztos mosolyogna: legkisebb fia, Harry herceg történelmet ír azzal, hogy egy 36 éves félvér, elvált amerikai színésznőt vesz feleségül.

 • Szulák Andrea: Szeretném egy kicsit megállítani az időt

  Szulák Andrea: Szeretném egy kicsit megállítani az időt

  Megható vallomást tett a Jutalomfalatok című könyvében Szulák Andrea. Az énekes-színésznő még mindig nem tudta feldolgozni szeretett édesanyja halálát, aki többek között a gasztronómia szépségeit is megmutatta neki, dacára annak, hogy egyedül nevelte fel a szocializmusban.

 • Szakítás miatt kellett meghalnia VV Fanninak?

  Szakítás miatt kellett meghalnia VV Fanninak?

  Két élete volt a VV Fanni megölésével gyanúsított ifjabb B. Lászlónak. Az egyikben elegáns öltönyben, luxuskocsi volánja mögött furikázott, a másikban nagyszülei panellakásban élt, és kétségbeesve próbálta megtartani szerelmét, aki szakítani akart vele.

 • Így karácsonyoznak a sztárok

  Így karácsonyoznak a sztárok

  Bölcsődék, óvodák és gyermekkacajjal hangos otthonok közkedvelt dala az Itt a tél című dal, amely Takács Nikolas Marci és az évszakok című lemezén jelent meg. Az ünnepi készülődés jegyében Polyák Lilla, Szőke Nikoletta és Radics Gigi Takács Nikolas invitálására adja elő a bájos gyermekdalt a hatvani Dalvarázs Show Kórus előadásában.