2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Szekszárd

Ajándékot vitt a polgármester a kicsiknek

Új játékokat és bútort kapott a szekszárdi városi bölcsőde. Ács Rezső polgármester most körülbelül hárommillió forintot érő csomagot vitt magával az átadó ünnepségre, de ezt további közel ötmilliós eszközfejlesztés követi.

A polgármester hozzátette, hogy mindez része annak a pályázatnak, amelynek révén az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban 155 millió forintos energetikai fejlesztést hajt végre a bölcsődén. Az épületet nemcsak szigetelik, hanem többek között a nyílászárókat is újakra cserélik és felújítják az elektromos rendszert, de megújul az udvar, rendbe teszik a járdákat és a pancsolót is. A fejlesztések révén tízzel nő a férőhelyek száma.


A kisgyerekek nagyon örültek a városvezetőnek és persze a játékoknak is
Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.