2019. december 09., hétfő
Natália

Extra

Aleska végleg leszámolt pornós múltjával

Sáfrány Emese, korábbi művésznevén Aleska Diamond felnőttfilmesként robbant be a köztudatba, amit állítása szerint szülei mindig is nagyon nehezen viseltek és évekig tartott, mire megbocsátották lányuknak, hogy ezt az utat választotta.

Fotó: Csudai Sándor

Aleska sosem tagadta múltját, mint mondja, rengeteget tanult abból az időszakból, amikor még felnőttfilmesként dolgozott.


– A múltam a szüleimnek sohasem lesz büszkeség, a jelenem annál inkább. Hosszú, évekig tartó folyamat volt, amire egyáltalán addig eljutottunk, hogy meg tudtuk beszélni egymással a történteket és a miérteket. Rettenetesen fájt nekik, de melyik szülőnek ne fájna? Ma már azonban inkább büszkék rám, nem szégyellnek. Minden tévés szereplésemet megnézik, minden cikket elolvasnak és még talán dicsekednek is az eredményeimmel, amiket elértem a sportban – meséli Aleska.

– A korábbi életemről manapság alig esik szó, kerüljük a témát, de azt tudom, hogy most már eltették egy másik polcra. Megbocsátották a botlásomat, de megérteni sosem fogják, hogy miért arra vitt az utam. Nem is akarom nyúzni őket ezzel, előre tekintünk, a múltat végérvényesen lezártam – mondta mosolyogva Emese a Lays smile sajtóeseményén.


– Elfelejteni nem fogom, és elfeledtetni sem tudom senkivel. A részemhez tartozik, amit akkor átéltem. Ma már azonban néha engem is meglep, hogy a hozzám közeledni vágyó férfiakban fel sem merül, hogy valaha pornóztam. Nem is esik erről szó, inkább a jelenről, jövőről, célokról – mesélte Aleska, aki körülbelül fél éve ismét szingli, de Attilával, korábbi párjával továbbra is tartják a kapcsolatot.

– Attilával barátságból nőtte ki magát a kapcsolatunk szerelemmé, de végül rájöttünk, hogy mi jobbak vagyunk a korábbi szerepben, mint társként egymás oldalán. Így, hogy még nem vagyok komoly párkapcsolatban, nagyon jólesik, hogy kicsit még az életem része Attila. Ezt nem úgy kell érteni, hogy kihasználjuk egymást, csak nekem jólesik az, hogy kapok tőle egy kis férfienergiát, de igyekszünk nem olyan irányba vinni, hogy ez bármelyikünknek fájó legyen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.