EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,71 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb XI.kerület XXI.kerület

Amikor szépülni és szórakozni mennek az anyukák

Különleges szépség-, stílus és egészségestekkel készül a Fiatal Családosok Klubja április elején a Láthatatlan Munka Világnapjára. Az egyesület ezúttal azokat a hölgyeket szeretné szórakoztatni, akik kitartással és fáradhatatlan energiával végzik otthoni teendőiket.

Szépségápolással és egészséggel foglalkozó szakemberek várják az érdeklődőket, a divatbemutatók mellett személyre szabott tanácsadás és sok meglepetés várja a hölgyeket. Április 3-án a B32 Galéria és Kultúrtér falain belül szórakozhatnak az anyukák, ahol a fellépő és egyben műsorvezető Kozma Orsi lesz. Április 4-én pedig a Csepeli Királyerdei Művelődési Házban kínálnak igazi feltöltődést nyújtó programokat a szervezők, Kozma Orsi előadásával.

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.